Program boyunca egomu korkutmamak adına adım adım gitmeye ve heyecanımı takip etmeye devam ettim. Tülay’ın harika programı ve yöntemleriyle 3 modül ve 45 haftanın su gibi geçtiğini, programın bitmesi nedeniyle üzüldüğümü ama bana kattıkları için de çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. 45 hafta sonunda en iyi versiyonumuna ulaştığımı da kesinlikle söyleyebilirim. Hiçbir şekilde yargılamayan, sürekli verici alandan bizim için en iyisini isteyen ve bunun için bizi müthiş motive eden, her gün farklı şeylere uyanmamızı sağlayan, bilgiden çok deneyimimize katmak için bize yollar gösteren kocaman yürekli insan Tülay’a teşekkür etmek istiyorum. O benim en güzel, en harika rehberim ve umuyorum ki hep öyle kalacak. Ona küçük bir teşekkür olarak yapabileceğim şey sanırım öğrendiklerimi paylaşmak ve kendimi daha da geliştirmek.
Neler mi değişti derseniz hayatımda, sayfalara sığmayacağı için sadece kısa cümlelerle şu şekilde özetleyebilirim. Egomla ilişkim hala harika değil ama çok yol kat ettiğimin farkındayım. Eskiden egomla sıkça kavga ederken şimdi çok daha uyumlu bir ilişkimiz olduğunu söyleyebilirim. Ego ile ilişki güzelleştikçe hedeflere ulaşmak da çok daha kolaylaşıyor. Duygusal olarak çok daha stabil kalabildiğimi, kendi egomun farkında olduğumu, özgüvenimin çok daha yükseldiğini, çok daha fazla hayatımda coşkuya izin verdiğimi, hayatımdaki bütün işleri çok organize ve kolaylıkta yaptığımı, bolluk ve bereketimin müthiş bir şekilde arttığını da söyleyebilirim. İnsanın egosu ile ilişkisi düzeldikçe çevresiyle olan ilişkisinin güzelleştiğini deneyimledim. Geçen seneye kadar kendimden esirgediğim sevgi ve şefkat eksikliğinin farkına varıp, bu konuda çok çalışıp, kendime karşı da nazik olmayı, kendimi sevmeyi öğrendim. En çok da dinlemeyi harika bir şekilde öğrendiğim için şükürler olsun. Yaptığımız harika yoga setleri, nefes çalışmaları ve muhtelif uygulamalarla kendimi çok daha yakından tanıma fırsatı buldum. Programın sonunda herkesin hazırlanıp sunduğu seminerler bilgi ve deneyimlerimizi paylaşma ve harika bir tekrar fırsatı sağladı bize.
Şu anda gerçekte anda olmayı, anı yaşamayı, mutluluğun sadece bir seçim olduğunu, yüksek frekanslarda bir yaşamı deneyimlemeyi ve buraya sığdıramadığım çok şeyi yine canım rehberin Tülay’dan öğrendim. Varlığın, kocaman yüreğin, öğrenip deneyimimize kattığın ve katacağın her şey için teşekkürler. İyi ki varsın Işık Kadın. Seni seviyorum.
T.Tarkan AKSOY

Tarkan A.